joaquim

v i l a l t a

martínez

presentació

serveis imatges obres contacte arquitecte

Joaquim Vilalta Martínez

nº de col·legiat: 43767-0

c/ Montcorb 54, SILS (Girona)

c/ Maresme 230 7º 1ª, BARCELONA

Mòbil: (+34) 659 009 703

info@joaquimvilalta.com

www.joaquimvilalta.com

 •  

  Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat de Joaquim Vilalta, d'alguna empresa vinculat a aquest, o de tercers que hagin autoritzat l'ús d'aquests continguts.

  Tots els drets estan reservats. L'accés a aquest lloc web està subjecte a les següents condicions:

   

  - Només està autoritzat l'ús personal no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts i queda totalment prohibit reproduir qualsevol contingut sigui quina sigui la seva naturalesa, sense permís exprés i per escrit de Joaquim Vilalta.

  - La informació administrativa facilitada a través d'aquest web correspon en tot moment a la realitat legal i professional de Joaquim Vilalta i de les empreses vinculades.

  - Joaquim Vilalta no garanteix que la web o el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés a la web o per la impossibilitat d'accedir-hi.

  - En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

  - Aquest lloc web pot contenir enllaços o links que redireccionin a l'usuari a altres llocs web i pàgines web gestionades per tercers aliens a Joaquim Vilalta, sobre els que aquesta no té cap tipus de control. Joaquim Vilalta no respon ni dels continguts ni de l'estat dels esmentats llocs i pàgines web.

 • info@joaquimvilalta.com    l    m. 659 009 703    l    avís legal      l      català - español - english