Benvingut a la web de Joaquim Vilalta – arquitecte, l’estudi d’arquitectura, que vaig crear per oferir serveis d’aquesta professió que m’agrada, tractant al client com a usuari d’una manera propera i molt personalitzada per tal de d’aconseguir en cada projecte la unió de la funcionalitat, el cost, el manteniment, l’estètica i la innovació.

 

L’estudi compta amb experiència sobretot en l’àmbit de l’edificació i l’habitatge, així com també en temes de gestió i tràmits administratius. Ofereix una solució integral pel desenvolupament i gestió del projecte i l’obra, amb una visió global de les diferents tasques i aspectes que intervenen, des de l’asseosrament inicial, els estudis previs, la tramitació de llicències, subministraments amb companyies, el projecte, el costos, aspectes comercials així com la construcció i la direcció de l’obra. Disposa també d’un equip multidisciplinar de col·laboradors habituals amb llarga trajectòria en el sector.

 

Com a filosofia, el meu compromís és garantir la total satisfació de l’usuari, donant forma i construint les seves il·lusions, per això poso especial atenció en escoltar i comprendre les seves idees i necessitats. D’aquesta manera, arquitecte i usuari formem un equip que es basa en la comunicació contínua i l’esforç en una mateixa direcció i a on l’usuari es trobarà acompanyat per un professional que l’orientarà en tot moment i que s’implicarà en els projectes amb la mateixa motivació com si fossin per ell mateix.

     

En aquesta web podrà veure treballs realitzats, imatges i els serveis que li ofereix l’estudi. Serà un plaer que contacti per demanar orientació o formular consultes de manera gratuïta, sol·licitar l’el·laboració de propostes de treball o pressupostos sense cap compromís.

Joaquim.